Ανακοίνωσε ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ο Ερμής – Πάρθηκαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ο Ερμής – Πάρθηκαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σημαντική ανακοίνωση από τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου ανακοινώνουν:

1. Ποδοσφαιριστής μας για την νέα περίοδο συμφώνησε να είναι ο ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (21.7.2000) ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ απο Ομόνοια Λευκωσίας Κ19.

2. Η Διοίκηση παραθέτει Ευχαριστήριο Γεύμα στους Χορηγούς μας της Περιόδου 2018/2019 την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.00μμ στην Ταβέρνα «ΖΗΝΩΝ» .

3. Η Διοίκηση της Ομάδας μας βλέποντας τις διαρκείς εξελίξεις στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (και ιδίως τις Τεχνολογικές Εξελίξεις ) εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο για ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ για δημιουργία Γυναικείου Τμήματος όπως και δημιουργία Τμήματος E SPORTS.

Eντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρχουν εξελίξεις .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE