Γιώργος Παπαδόπουλος: Έπεσε κεραυνός στην αυλή του σπιτιού του Κύπριου τραγουδιστή

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έπεσε κεραυνός στην αυλή του σπιτιού του Κύπριου τραγουδιστή

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως έπεσε κεραυνός στην αυλή του σπιτιού του.

Για τον λόγο μάλιστα αυτό εδώ και 8 ημέρες ο Κύπριος τραγουδιστής δεν έχει στο σπίτι του Ίντερνετ. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάλεσε μάλιστα στα instastories του, τους διαδικτυακούς του ακολούθους να του προτείνουν ιδέες για να περάσει την ώρα του.

«Παιδιά είμαι 8 μέρες χωρίς Ίντερνετ στο σπίτι. Πείτε καμιά ιδέα να περάσει η ώρα. Έπεσε κεραυνός στην αυλή του σπιτιού, έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.