Στοχεύει σε Φεκίρ!

Στοχεύει σε Φεκίρ!

Δημοσίευμα στη Γαλλία θέλει τους Ροσονέρι να ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό της Λυών, η περίπτωση του οποίου όμως μόνο εύκολη δεν είναι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το France Football, η Μίλαν έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις για τον Ναμπίλ Φεκίρ, θέλοντας να δει κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσει το θέμα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη, μπορεί και να είναι θετικός για μεταγραφή στους Μιλανέζους αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το ποσό που θα χρειαστεί -κατά την εκτίμηση του France Football- να είναι στα 35-40 εκατ. ευρώ. Οχι και ότι καλύτερο για τη Μίλαν, αλλά σίγουρα πολύ πιο χαμηλό από τα 70 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζήτησε πέρυσι η Λυών από τη Λίβερπουλ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE