Η Βιγιαρεάλ πήρε παίκτη της Λίβερπουλ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Βιγιαρεάλ πήρε παίκτη της Λίβερπουλ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αλμπέρτο Μορένο αποχαιρετά το Άνφιλντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βιγιαρεάλ, με την οποία ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Παρότι κόστισε στην Λίβερπουλ 18 εκατομμύρια ευρώ, όταν το 2014 τον απέκτησε από την Σεβίλλη ως τον πλέον ανερχόμενο Ισπανό αριστερό μπακ, εντούτοις δεν έπιασε στους κόκκινους. Φέτος, ο Αλμπέρτο Μορένο αγωνίστηκε μόλις σε 9 παιχνίδια και η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν μπήκε καν στην διαδικασία να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο, για την Βιγιαρεάλ φτάνει και περισσεύει. Το κίτρινο υποβρύχιο ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο αριστερό μπακ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και περιμένει τυπικά την 1η Ιουλίου για να ανακοινώσει την πολύ σημαντική μεταγραφή.

Η Βιγιαρεάλ πήρε παίκτη της Λίβερπουλ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE