Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, νοσηλεύεται ο Νίκος Κοκλώνης, μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των χθεσινών γυρισμάτων του για την εκπομπή “It’s Show Time” που προβάλλεται στο ΟPEN.

Ο ίδιος μίλησε την Τρίτη 25/6 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε:

«Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».