«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

Ιδιαίτερα αισθητή είναι η παρουσία νεολαίας και πιο συγκεκριμένα της ΕΔΟΝ στην κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια, ενώ ξεχωριστό είναι και το πανό με το οποίο συνόδευσαν την σορό του τέως Προέδρου εντός του ναού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με το σύνθημα, «Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα», η νεολαία του ΑΚΕΛ έδωσε με έντονο τρόπο το παρών της στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, ανεμίζοντας επίσης σημαίες της Κύπρου, του ΑΚΕΛ καθώς και της ΕΔΟΝ. 

Στο χώρο, μάλιστα, έφτασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος κατά την είσοδο του στο προαύλιο της εκκλησίας καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τον ναό. 

Όσον αφορά στο φέρετρο με τη σορό του Δημήτρη Χριστόφια, έφτασε με συνοδεία πλήθος κόσμου και τοποθετημένη σε κιλλίβαντα γύρω στις 16:00 επίσης το απόγευμα, ενώ από λεπτό προς λεπτό αναμένεται να αρχίσει η εξόδιος ακολουθία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.