«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

Ιδιαίτερα αισθητή είναι η παρουσία νεολαίας και πιο συγκεκριμένα της ΕΔΟΝ στην κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια, ενώ ξεχωριστό είναι και το πανό με το οποίο συνόδευσαν την σορό του τέως Προέδρου εντός του ναού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με το σύνθημα, «Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα», η νεολαία του ΑΚΕΛ έδωσε με έντονο τρόπο το παρών της στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, ανεμίζοντας επίσης σημαίες της Κύπρου, του ΑΚΕΛ καθώς και της ΕΔΟΝ. 

Στο χώρο, μάλιστα, έφτασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος κατά την είσοδο του στο προαύλιο της εκκλησίας καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τον ναό. 

Όσον αφορά στο φέρετρο με τη σορό του Δημήτρη Χριστόφια, έφτασε με συνοδεία πλήθος κόσμου και τοποθετημένη σε κιλλίβαντα γύρω στις 16:00 επίσης το απόγευμα, ενώ από λεπτό προς λεπτό αναμένεται να αρχίσει η εξόδιος ακολουθία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE