ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων στο ΑΚΕΛ

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων στο ΑΚΕΛ

Ως μια μεγάλη φυσιογνωμία της Κύπρου, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Χριστόφια ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Κινήματος, υπέγραψε νωρίτερα σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στο ΑΚΕΛ για τον εκλιπόντα τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 «Είναι μια ημέρα πένθους για την Κύπρο και τον κυπριακό λαό. Τιμούμε τον Δημήτρη Χριστόφια, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόκειται για μια μεγάλη φυσιογνωμία της ιστορίας της Κύπρου», ανέφερε ο κ. Περδίκης σε δήλωσή του μετά την υπογραφή συλλυπητηρίων.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, πρόσθεσε, ήταν «μεγάλος αγωνιστής των αγώνων του κυπριακού λαού και της Αριστεράς. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μεγάλη του οικογένεια, το ΑΚΕΛ».

«Υποχρέωση μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα του για δίκαιη λύση του Κυπριακού και μια κοινωνική δικαιοσύνη», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται στα γραφεία του ΑΚΕΛ η ροή πρεσβευτών, πρώην κρατικών αξιωματούχων και απλών πολιτών προκειμένου να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων και να γράψουν κάτι για τον Δημήτρη Χριστόφια.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top