Α/ΔΡΟΜΟΣ: Με θανατηφόρες ταχύτητες κινούνταν δύο οδηγοί - «Κτύπησαν» κόκκινο τα ραντάρ

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Με θανατηφόρες ταχύτητες κινούνταν δύο οδηγοί -  «Κτύπησαν» κόκκινο τα ραντάρ

Δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 31 ετών, εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγούν με υπερβολικές ταχύτητες την Δευτέρα (24/6) βράδυ και τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6), αντίστοιχα, στην επαρχία Λευκωσίας.

Αρχικά εντοπίστηκε ο 23χρονος την Δευτέρα (24/5) γύρω στις 8.10μ.μ., από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, να οδηγεί με ταχύτητα 162 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100ΧΑΩ.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, ενώ παρουσίασε άδεια παραμονής άλλου προσώπου στους αστυνομικούς όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στη συνέχεια, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 31χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με ταχύτητα 177 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100ΧΑΩ.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.