Ήταν «ΦΟΥΣΚΑ» για Ολαϊτάν! Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του…

Ήταν «ΦΟΥΣΚΑ» για Ολαϊτάν! Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του…

Σε… «φιάσκο» εξελίχθηκε για την ομάδα της Αγίας Νάπας η περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, αφού παρότι ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον Κυπριακό σύλλογο η απόκτηση του, εντούτοις η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (!) και τελικά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το gazzetta.gr, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα στη Luftetari!

Σημειώνουμε ότι ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός, αγωνίστηκε σε 25 ματς και πέτυχε 11 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών το διάστημα που ήταν στην ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλων Πόντου, όπου μέτρησε 17 συμμετοχές και τρία γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE