ΠΕΟ: Με ένα λουλούδι και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν τον Δημήτρη Χριστόφια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΟ: Με ένα λουλούδι και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν τον Δημήτρη Χριστόφια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(25/6 – 9:00) Πλήθος κόσμου κατευθύνεται στο οίκημα της ΠΕΟ, για να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Χριστόφια.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, έχουν φθάσει στο οίκημα της ΠΕΟ για να πουν το ύστατο χαίρε στον τέω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Αρκετός κόσμος κρατάει στα χέρια του λουλούδια για να τα καταθέσει στην μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, ενώ υπάρχουν και οι φανερά συγκινημένοι, που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.   

Σημειώνεται επίσης ότι στο σημείο υπάρχει βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο υπογράφει ο κόσμος…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE