Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποδοσφαιριστής του Αρη είναι από σήμερα ο Φαμπιάν Εμαν, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Αρη είναι γεγονός. Ο Φαμπιάν Εμαν που από χθες βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το νέο του διετές συμβόλαιο με τους Κίτρινους, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Αυστριακός πορτιέρε, εν συνεχεία αναχώρησε για την Αυστρία.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει εκ νέου την 1η Ιουλίου για να ενσωματωθεί με την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αρνεμ της Ολλανδίας.

Η μεταγραφή του 21χρονου θα ανακοινωθεί και επισήμως αύριο από την ΠΑΕ Αρης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.