Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποδοσφαιριστής του Αρη είναι από σήμερα ο Φαμπιάν Εμαν, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Αρη είναι γεγονός. Ο Φαμπιάν Εμαν που από χθες βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το νέο του διετές συμβόλαιο με τους Κίτρινους, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Αυστριακός πορτιέρε, εν συνεχεία αναχώρησε για την Αυστρία.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει εκ νέου την 1η Ιουλίου για να ενσωματωθεί με την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αρνεμ της Ολλανδίας.

Η μεταγραφή του 21χρονου θα ανακοινωθεί και επισήμως αύριο από την ΠΑΕ Αρης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE