Τακτική και δίτερμα πριν το πολύ δυνατό φιλικό του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τακτική και δίτερμα πριν το πολύ δυνατό φιλικό του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Eνημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, για τη σημερινή (24/06) απογευματινή προπόνηση:

«Με ένα εξαιρετικό δίτερμα από κάθε άποψη, ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (24/06).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, εκτός από τον ανέτοιμο Χάμπο Κυριάκου.

Προηγήθηκαν ασκήσεις τακτικής από τον κ. Αυγουστή.

Το πρωί της Τρίτης (25/06) χορηγήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/06), η ομάδα μας θα δώσει το 2ο φιλικό παιχνίδι της επί Αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τον πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρό Αστέρα (18:00 τοπική ώρα, 19:00 Κύπρου)

Οι πρωταθλητές Σερβίας θα αποτελέσουν το δυσκολότερο αντίπαλο, στην προετοιμασία των φιλικών αγώνων.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 29η φορά στην ιστορία της με 12 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Παρτιζάν.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί στον Α’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με την Σούντουβα.

Να σημειωθεί ότι και πέρσι αγωνιστήκαμε με την εν λόγω ομάδα, με τελικό αποτέλεσμα την ήττα με 1-0».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE