Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πληρώσει 18 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον εξτρέμ της Σεβίλλης, Πάμπλο Σαράμπια. 

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της Σεβίλλης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των «νερβιονένσες» για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο αυτές δεν ευδοκίμησαν. Κερδισμένοι της υπόθεσης οι πρωταθλητές Γαλλίας, που θα καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του (σ.σ. 18 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσουν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.