Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πληρώσει 18 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον εξτρέμ της Σεβίλλης, Πάμπλο Σαράμπια. 

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της Σεβίλλης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των «νερβιονένσες» για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο αυτές δεν ευδοκίμησαν. Κερδισμένοι της υπόθεσης οι πρωταθλητές Γαλλίας, που θα καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του (σ.σ. 18 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσουν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE