ΚΥΠΡΟΣ: Τρία καταζητούμενα πρόσωπα για εμπορία ανήλικου προσώπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τρία καταζητούμενα πρόσωπα για εμπορία ανήλικου προσώπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούνται τρία πρόσωπα για παράνομες ενέργειες.

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hasnain Ali, 24 ετών, Harpinder Singn Sandu, 28 ετών και Raja Yasin, 25 ετών, όλοι από την Ινδία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, συνομωσίας προς καταδολίευση, εμπορίας ενήλικου προσώπου με σκοπό την εκμετάλλευση, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου και παραμονής, τέλεσης εικονικού γάμου, εξαναγκασμού σε γάμο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.