ΑΟΖ: Πού βρίσκονται Γιαβουζ και Φατίχ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΟΖ: Πού βρίσκονται Γιαβουζ και Φατίχ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπαρκαρισμένο στο λιμάνι της Αττάλειας στην Τουρκία βρίσκεται το Γιαβουζ ενώ το Φατίχ, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της ΑΟΖ του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στον ιστότοπο «Marine Traffic» το τουρκικό πλοίο Γιαβούζ (Yavuz) βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Αττάλειας, το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06.

Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα που καταγράφεται η πορεία του πλοίου, το Γιαβούζ το απόγευμα της Κυριακής 23/06 έπλεε πλησίον της Ρόδου για να καταλήξει στο λιμάνι της Αττάλειας.

Στη συνέχεια το Γιαβούζ, αναμένεται να αποχωρήσει από το σημείο για να μεταβεί στην κυπριακή ΑΟΖ.

Από την πλευρά του το Φατίχ (Fatih), εξακολουθεί να βρίσκεται το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06, εντός της κυπριακής ΑΟΖ μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Πάφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE