Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Αποχαιρετώ έναν πολιτικό άντρα, έναν φίλο»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Αποχαιρετώ έναν πολιτικό άντρα, έναν φίλο»

Για το ήθος, την εντιμότητα και τον πατριωτισμό του Δ. Χριστόφια έγραψε στο βιβλίο συλληπητηρίων στο ΑΚΕΛ ο Πρόεδρος

Για το ήθος, τον πατριωτισμό και την εντιμότητα που διέκρινε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, έγραψε στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στο ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06 το Βιβλίο Συλλυπητηρίων, το οποίο ανοίχθηκε στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη γιατί σήμερα αποχαιρετώ έναν πολιτικό άντρα, έναν φίλο, έναν πολιτικό 'αντίπαλο' που τον διέκρινε ο πατριωτισμός, το ήθος και η εντιμότητα. Η ιστορία είναι ο αδέκαστος κριτής και είμαι βέβαιος πως θετική θα είναι η αποτίμηση της για την προσφορά του Δημήτρη Χριστόφια, σαν ηγέτη της Αριστεράς, σαν Βουλευτή, Προέδρου της Βουλής, Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και σαν Ανθρώπου», έγραψε στο Βιβλίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.