Αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της πτήσης και την ξέχασαν στο αεροπλάνο - Στιγμές τρόμου για επιβάτιδα

Αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της πτήσης και την ξέχασαν στο αεροπλάνο - Στιγμές τρόμου για επιβάτιδα

Μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Air Canada νωρίτερα αυτόν τον μήνα αποκοιμήθηκε μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ξύπνησε μέσα σε ένα άδειο, σκοτεινό αεροσκάφος όπου προφανώς την είχε ξεχάσει το πλήρωμά του.

Η περιπέτεια της Τίφανι Άνταμς αναρτήθηκε από έναν φίλο της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook και προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την Air Canada.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.