Υπογράφει τα Βιβλία Συλλυπητηρίων για τον Δημήτρη Χριστόφια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Υπογράφει τα Βιβλία Συλλυπητηρίων για τον Δημήτρη Χριστόφια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας υπογράφει τα Βιβλία Συλλυπητηρίων σε Προεδρικό και ΑΚΕΛ για τον Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, πλαισιωμένος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, υπογράφει στις 11 το πρωί της Δευτέρας 24/06, το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που ανοίγει στο Προεδρικό Μέγαρο (στην αίθουσα εκδηλώσεων) για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, το Βιβλίο Συλλυπητηρίων, στο Προεδρικό Μέγαρο, παραμένει ανοικτό από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι και τις 14:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας και για το κοινό.

Στις 11:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στα Γραφεία του ΑΚΕΛ, όπου θα υπογράψει το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε εκεί για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE