Mόνο αυτός…

Mόνο αυτός…

Αρχίζει προετοιμασία σήμερα η κυπελλούχος ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες, θα υποβληθούν σε διάφορα τεστ, θα περάσουν και από εργομετρικές εξετάσεις. 

Μοναδικό νέο πρόσωπο στη σημερινή πρεμιέρα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τσίρειο, θα είναι ο Ιβάν Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε σπουδαία χρονιά με την Αλκή, αν και η ομάδα της Ορόκλινης στο φινάλε έπεσε κατηγορία.

Προσεχώς έρχονται μαζεμένες εξελίξεις για τα μετεγγραφικά.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE