Παράδοξο στις εκλογές στην Τουρκία – Ντυμένη νυφούλα στην κάλπη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παράδοξο στις εκλογές στην Τουρκία – Ντυμένη νυφούλα στην κάλπη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν να παντρευτούν, πήγαν μαζί στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν.

Ο λόγος για τον Μουσταφά Ερμίς και την σύζυγό του Αϊσέ Ζεινέπ Ινσεκάγια οι οποίοι πριν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μετέβησαν στο εκλογικό τους κέντρο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Δημοτικές Εκλογές της Κωνσταντινούπολης.

Ο γαμπρός με το κοστούμι του και η νύφη φορώντας το νυφικό της φόρεμα!

Μιλώντας στον τοπικό Τύπο η μέλλουσα νύφη, δήλωσε πως «το να ψηφίζεις φορώντα νυφικό, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αίσθημα».

Η νυφούλα ανέφερε πως «είχαμε κλείσει την ημερομηνία του γάμου πριν από εφτά μήνες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός ανέφερε πως ήταν ωραίο αίσθημα να ψηφίζεις πριν τον γάμο και τόνισε πως ως υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να πηγαίνουμε στις κάλπες για να ασκούμε τα εκλογικά μας δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE