Παράδοξο στις εκλογές στην Τουρκία – Ντυμένη νυφούλα στην κάλπη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παράδοξο στις εκλογές στην Τουρκία – Ντυμένη νυφούλα στην κάλπη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν να παντρευτούν, πήγαν μαζί στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν.

Ο λόγος για τον Μουσταφά Ερμίς και την σύζυγό του Αϊσέ Ζεινέπ Ινσεκάγια οι οποίοι πριν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μετέβησαν στο εκλογικό τους κέντρο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Δημοτικές Εκλογές της Κωνσταντινούπολης.

Ο γαμπρός με το κοστούμι του και η νύφη φορώντας το νυφικό της φόρεμα!

Μιλώντας στον τοπικό Τύπο η μέλλουσα νύφη, δήλωσε πως «το να ψηφίζεις φορώντα νυφικό, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αίσθημα».

Η νυφούλα ανέφερε πως «είχαμε κλείσει την ημερομηνία του γάμου πριν από εφτά μήνες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός ανέφερε πως ήταν ωραίο αίσθημα να ψηφίζεις πριν τον γάμο και τόνισε πως ως υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να πηγαίνουμε στις κάλπες για να ασκούμε τα εκλογικά μας δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.