Στην τελευταία του κατοικία ο Ανδρέας Κωνσταντίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Ανδρέας Κωνσταντίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΔΗΚΟ, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, απεβίωσε την Κυριακή 23/06 σε ηλικία 68 χρόνων.

Η κηδεία του πραγματοποιείται τη Δευτέρα 24/06 στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου, θα δέχεται συλληπητήρια από τις 15:00.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δράση του από το κυπριακό, δημοκρατικό φοιτητικό στην Αθήνα.

Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, από την ίδρυση του, το οποίο υπηρέτησε από πολλές, καίριες θέσεις.

Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, Γραμματέας Τύπου και Διαφώτισης και Γενικός Διευθυντής του κόμματος.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε επίσης τη δημοσιογραφία, ως Αρχισυντάκτης και στυλοβάτης για πολλά χρόνια, της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE