Μαγικές διακοπές για Κύπριο ηθοποιό - Χαλαρώνει στις Σεϋχέλλες - VIDEO

Μαγικές διακοπές για Κύπριο ηθοποιό - Χαλαρώνει στις Σεϋχέλλες - VIDEO

Μαγικές και εξωτικές στιγμές, εικόνες και γεύσεις απολαμβάνει o Κύπριος ηθοποιός. 

Ο Μιχάλης Μαρίνος που απολαύσαμε και φέτος στην δημοφιλή σειρά του Alpha, «Ελα στη θέση μου» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στις εξωτικές Σεϋχέλλες και απολαμβάνει τις ομορφιές της!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός το Σάββατο (22/6) έκανε μια υποβρύχια λήψη την ώρα που κολυμπάει στο βυθό ανάμεσα σε δεκάδες ψαράκια και έδειχνε να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Μάλιστα, δημοσίευσε σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν λογικό, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συναδέλφους του στη σειρά, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Συριοπούλου και Αναστάση Κολοβό αλλά και την καλή του φίλη, Σμαράγδα Καρύδη!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=WNmvxwzYfYE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE