Μαγικές διακοπές για Κύπριο ηθοποιό - Χαλαρώνει στις Σεϋχέλλες - VIDEO

Μαγικές διακοπές για Κύπριο ηθοποιό - Χαλαρώνει στις Σεϋχέλλες - VIDEO

Μαγικές και εξωτικές στιγμές, εικόνες και γεύσεις απολαμβάνει o Κύπριος ηθοποιός. 

Ο Μιχάλης Μαρίνος που απολαύσαμε και φέτος στην δημοφιλή σειρά του Alpha, «Ελα στη θέση μου» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στις εξωτικές Σεϋχέλλες και απολαμβάνει τις ομορφιές της!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός το Σάββατο (22/6) έκανε μια υποβρύχια λήψη την ώρα που κολυμπάει στο βυθό ανάμεσα σε δεκάδες ψαράκια και έδειχνε να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Μάλιστα, δημοσίευσε σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν λογικό, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συναδέλφους του στη σειρά, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Συριοπούλου και Αναστάση Κολοβό αλλά και την καλή του φίλη, Σμαράγδα Καρύδη!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=WNmvxwzYfYE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE