Εκλογές Τουρκία: Άσκησαν το εκλογικό τους δικαιωμα Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Ιμάμογλου

Εκλογές Τουρκία: Άσκησαν το εκλογικό τους δικαιωμα Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Ιμάμογλου

Το δικαίωμα ψήφου τους άσκησαν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού για τον δήμο Κωνσταντινούπολης Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υποψήφιος του συνασπισμού της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ο οποίος άσκησε το δικαίωμα ψήφου του με την σύζυγό του Εμινέ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εκλογείς στην Κωνσταντινούπολη θα πάρουν την πιο εύστοχη απόφαση. “Όλοι μας προσπαθήσαμε πολύ”, δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ άσκησε το δικαίωμα ψήφου του στην Τούζλα και αμέσως μετά εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Κωνσταντινουπολίτες θα πάρουν την πιο σωστή απάντηση. “Η απόφαση του λαού της Κωνσταντινούπολης θα είναι σεβαστή”, ανέφερε.

Ο Εκρεμ Ιμάμογλου άσκησε το δικαίωμα ψήφου τους στο δήμο Μπεϊλίκντουζου όπου είχε διατελέσει δήμαρχος στην προηγούμενή θητεία. “Ο λαός μας με συνειδητοποιημένα θα πάρει την πιο σωστή απόφαση. Περιμένω ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE