ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας – Καταζητούνταν από την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας – Καταζητούνταν από την Αστυνομία

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 25 ετών, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου  καταζητούνταν για διάρρηξη και κλοπή που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 22.6.2019.

Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος , ιδιοκτήτης της  κατοικίας, από την διάρρηξη και κλοπή του σπιτιού του οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσία ανάμεσα στην οποία κέρματα αξίας 450 ευρώ, ένα laptop αξίας 200 ευρώ, ένα tablet αξίας 150 ευρώ,  ένα  δερμάτινο τσαντάκι χρώματος μαύρου αξίας 22 ευρώ και μια δεντροκοπτική μηχανή αξίας 200 ευρώ .

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας από την Ελλάδα και ο δεύτερος από την Συρία αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση 26χρονος Ε/κ και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν ότι είναι προϊόντα κλοπής από διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο που διαπράχθηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 22 .6.2019.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE