Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στην γενέτειρα του Αθηένου, θα κηδευτεί τον Αύγουστο ο μεγάλος ευεργέτης της Νίκος Μουγιάρης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ύστερα από ενέργειες του Δήμου Αθηένου, η τέφρα του διαχρονικού ευεργέτη της και μεγάλου υποστηρικτή των εθνικών θεμάτων στην Αμερική Νίκου Μουγιάρη, θα μεταφερθεί, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, στη γενέτειρά του Αθηένου».

Προστίθεται ότι «η νεκρώσιμος ακολουθία του μακαριστού Νίκου Μουγιάρη θα τελεσθεί με δαπάνες του Δήμου Αθηένου στις 11 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019 από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του Νίκου Μουγιάρη θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE