ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mια μέχρι σήμερα αδημοσίευτη φωτογραφία του Πελέ και του Φρανζ Μπεκενμπάουερ φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Δύο μύθοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γυμνοί στο ντουζ μετά από παιχνίδι!

Η γαλλική εφημερίδα τολμά και το πρωτοσέλιδο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο Βραζιλιάνος και ο Γερμανός υπήρξαν συμπαίκτες στην Κόσμος και η «L’ Equipe» χρησιμοποίησε τη φωτογραφία τους, που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, για ένα ρεπορτάζ που αφορά στις αλλαγές στις συνήθειες των ποδοσφαιριστών με το πέρασμα των χρόνων.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE