ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

Συλλήψεις για παράνομη πώληση αερίου laughing gas.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας εντόπισαν γύρω στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06, δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 18 χρόνων, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν δύο μεταλλικά κάνιστρα, 114 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 27 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 62 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €70. 

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη και η 18χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE