Άνετα η Σουντζέσκα!

Άνετα η Σουντζέσκα!

Φιλική νίκη (3-0) πέτυχε η ΦΚ Σουντζέσκα η οποία αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο νικητής του ζευγαριού θα αγωνιστεί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα από το Μαυροβούνιο, κοντραρίστηκε με την Ζλάτιμπορ και επικράτησε με 3-0. Τα γκολ για την ομάδα του Ρακόγιεβιτς πέτυχαν οι Γιάνκοβιτς (57’, 80’) και Σέτκοβιτς (68’).

Ποιοι αγωνίστηκαν:

Τζίλγεν  (46’ Λίτσινα, 75’ Μιτσάνοβιτς), Κρίβιτς (46’ Τσίγκερ) Γιάνγιτς, Σοφρανάς (46’ Νέντιτς), Μπάμπιτς, Στεφάνοβιτς, Μπουμπάνια (46’ Γιάνκοβιτς), Μάρουσιτς, (46′ Σέτκοβιτς), Μπόχοβιτς, (Κογιάσεβιτς), Οσμάλιτς (46’ Βούτσις), Νίκολιτς (46’ Μπόζοβιτς)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην υπογραφή στο Παρίσι της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου και Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE