Έκτακτη συνεδρία και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στην Ομόνοια, για το θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Έκτακτη συνεδρία και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στην Ομόνοια, για το θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ομόνοιας, αναφορικά με το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

1) Μέχρι την Τρίτη 25/06, ημέρα της κηδείας του Δημήτρη Χριστόφια, η σημαία στο οίκημα του Συλλόγου θα κυματίζει μεσίστια.

2) Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παρευρεθεί στην κηδεία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, στις 17:00.

3) Θα υπογραφεί το βιβλίο συλλυπητηρίων που θα ανοίξει στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. Το βιβλίο συλλυπητηρίων Θα είναι στη διάθεση του κοινού από τη Δευτέρα 24/06, 9:00-18:00 και την Τρίτη 25/06, 9:00-12:00.

4) Να γίνει εισφορά στην μνήμη του εκλιπόντος στο Λαϊκό Δίκτυο Αλληλεγγύης και στο Σωματείο Συναδελφικής Στήριξης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE