ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού – Ποτάμια οι δρόμοι – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού – Ποτάμια οι δρόμοι – VIDEO

Έντονη βροχόπτωση στην επαρχία Λεμεσού, έκανε τους δρόμους να μοιάζουν με ποτάμια.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανάρτησε η σελίδα «KitasWeather», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δρόμοι στο χωριό Φοινί της επαρχίας Λεμεσού έγιναν ποτάμια.

Το νερό ρέει άφθονο στο οδόστρωμα μετά από νεροποντή το απόγευμα του Σαββάτου 22/06.

Τα νερά δημιουργούν μικρούς καταρράκτες από τους γκρεμούς που ρέουν, ενώ μέσα στον δρόμο σχηματίστηκαν «λίμνες».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=nWTHAAeu-zo

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE