Οι έντεκα του Φίνκ

Οι έντεκα του Φίνκ

Έτοιμοι είναι όλοι στο ΑΠΟΕΛ για την τρίτη φετινή αναμέτρηση με την Ομόνοια . Θυμίζουμε οτι στον πρώτο γύρο οι γαλαζοκιτρινοι είχαν κερδίσει με το γκολ του Εφραιμ ενώ στον δεύτερο γύρο ο αιώνας είχε μείνει στην ισοπαλία 1-1.

Ο Θορτσεν Φινκ εχει σχεδόν καταλήξει στους έντεκα που θα παρουσιάσει σήμερα στον αγωνιστικό χωρο του ΓΣΠ . Λέμε σχεδόν γιατί υπάρχουν δυο θέσεις που είναι ανοικτές . Αυτή του μεσοεπιθετικού αναμεσά σε Γκόμες και Ντε Βινσέντι αλλά και αυτή του αριστερού χαφ ανάμεσα σε Σέρινταν και του Σωτηρίου.

Ο Διονύσης Χιώτης, στο κέντρο της άμυνας παίζεται η θέση μεταξύ του Αμορίν και του Κακά για τον παρτενέρ του Καρλάο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μάριο Σέρτζιο και Ρίισε. Στη μεσαία γραμμή  οι Μοράις και  Λάνιγκ, θα είναι οι δυο μεσοαμυντικοι ενώ στην ενδεκαδα θα διατηρηθει ο Γκομες  ενώ πιθανότητες εχει και ο Ντε Βινσεντι ενώ δεξια θα είναι ο Χαραλαμπίδης και αριστερα ο Σέρινταν ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Πιέρος Σωτηρίου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE