Ικανοποίηση Νάνσι Πελόζι για απόφαση Τραμπ να μην πλήξει το Ιράν

Ικανοποίηση Νάνσι Πελόζι για απόφαση Τραμπ να μην πλήξει το Ιράν

«Ένα πλήγμα με τέτοιου μεγέθους παράπλευρες απώλειες θα ήταν πολύ προκλητικό και χαίρομαι που ο Πρόεδρος δεν το έκανε». 

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, εξέφρασε την ικανοποίησή της την Παρασκευή για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακάλεσε τα σχεδιαζόμενα στρατιωτικά πλήγματά του στο Ιράν, τονίζοντας ότι οι παράπλευρες απώλειες θα συνιστούσαν ένα «πολύ προκλητικό» γεγονός.

«Ένα πλήγμα με τέτοιου μεγέθους παράπλευρες απώλειες θα ήταν πολύ προκλητικό και χαίρομαι που ο Πρόεδρος δεν το έκανε», είπε σε δημοσιογράφους η Πελόζι.

Επανέλαβε επίσης το αίτημά της να ζητήσει ο Τραμπ την έγκριση του Κογκρέσου προτού προχωρήσει στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Τεχεράνης. «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές (...) που ενδεχομένως θα ήταν πιο χρήσιμες», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE