Σπαράζει καρδιές ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια: «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια: «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εμφανώς συντετριμμένος και ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος δύο σχεδόν ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του προκάλεσε συγκίνηση.

«Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η ιστορία γίνεται σιωπή… Αυτοί οι στίχοι θα σε θυμίζουν… και τώρα και πάντα»!.

Με τους πιο πάνω στίχους ο Χρίστος Χριστόφιας, γιος του τέως Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, αποχαιρέτησε δημόσια τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.