Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-5, 6-2 από τον Φέλιξ Αλιασίμ και η πορεία του σταμάτησε στα προημιτελικά του «Fever-Tree Championships».

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά σταμάτησε στα προημιτελικά του «Fever-Tree Championships». Το εμπόδιο του Φέλιξ Αλιασίμ αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για τον Έλληνα τενίστα με τον Καναδό να παίρνει τη νίκη με 7-5, 6-2.

Στο πρώτο σετ ο «Στεφ» δημιούργησε διπλό break point στο τρίτο game, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Έτσι, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-5 υπέρ του Αλιασίμ. Ο Καναδός στο επόμενο game έκανε το break στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έκλεισε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ έκανε γρήγορο break στο πρώτο service game του Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Καναδό να κατακτά το δεύτερο σετ με 6-2.Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Αλιασίμ σε ισάριθμους αγώνες.

Πλέον, ο Έλληνας τενίστας ετοιμάζεται για τον Γουίμπλεντον το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE