Με φόρα από την Όστραβα τρέχει η Ελένη στο Τίμπινγκεν – Πέτυχε παγκύπριο ρεκόρ!

Με φόρα από την  Όστραβα  τρέχει η Ελένη στο Τίμπινγκεν – Πέτυχε παγκύπριο ρεκόρ!

Η Ελένη Αρτυματά πάει στο (διεθνές μίτινγκ Soundtrack του) Τίμπινγκεν με φόρα από την Όστραβα, αφού πέτυχε (20 Ιουνίου 2019) μεγάλο παγκύπριο ρεκόρ στα 300 μέτρα (36.41) στο «Γκόλντεν Σπάικ».

Η Αρτυματά βρέθηκε σε θαυμάσια φόρμα στην Τσεχία και συνέτριψε την προηγούμενη παγκύπρια επίδοση (39.68, ανήκε από το 2016 στη Χριστιάνα Κατσαρή). Πλέον, στη Γερμανία (22 Ιουνίου 2019) θα κυνηγήσει στα 400 μέτρα το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019, αλλά ίσως και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Για το Παγκόσμιο της Ντόχα απαιτείται επίδοση 51.80 και για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 51.35.

Στο Τίμπινγκεν αναμένεται εντυπωσιακή συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες μεγάλης εμβέλειας σε όλα τα αγωνίσματα και η Αρτυματά προσδοκεί ότι ο υψηλού επιπέδου συναγωνισμός με συναθλήτριες της διεθνούς κλάσεως θα την ωθήσει στην εξασφάλιση του πολυπόθητου ορίου για την Ντόχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE