Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το άψυχο κορμί του

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το άψυχο κορμί του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21.6 ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη, Γιάννης Τσαγκαράκης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσαγκαράκης, αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με το άψυχο κορμί του.

«Είναι νομίζετε εύκολο για ένα γονιό να βλέπει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του στο διαδίκτυο και να είναι ήρεμος; Ή να τις δέχεται; Η μητέρα του Πάνου όταν το έμαθε κινήθηκε νομικά από ότι ξέρω, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε αγωγή…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσαγκαράκης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE