Η «υποχρέωση» που ΧΑΛΑΣΕ αρκετούς ΑΕΛίστες…

Η «υποχρέωση» που ΧΑΛΑΣΕ αρκετούς ΑΕΛίστες…

Έβγαλε ανακοίνωση χθες η επίσημη ΑΕΛ, όπου γνωστοποίησε αρχικά ότι κλείδωσαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων με τον Άρη Θεσσαλονίκης. 

«Χάλασε» αρκετούς φίλους των κυπελλούχων, το δεύτερο κομμάτι του ανακοινωθέντος, όπου τους «υποχρεώνει» να αγοράσουν κάρτες διαρκείας, για να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το παιχνίδι της 25ης Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θεωρούν υπερβολική (για να μην χρησιμοποιήσουμε πιο βαριά λέξη) τη συγκεκριμένη «απαίτηση» της διοίκησης.

Αντιδρούν αρκετοί, απ’ αυτούς που έκλεισαν ήδη πτήσεις για την Θεσσαλονίκη.

Καλά θα κάνει η διοίκηση να… επανεξετάσει την απόφαση που έλαβε, επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE