ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με σκυμμένο το κεφάλι ο Τζιώνης- «Βλέπω παγίδα»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με σκυμμένο το κεφάλι ο Τζιώνης- «Βλέπω παγίδα»

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν την Παρασκευή 21/6 οι τρεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στο Στρόβολο με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στη δικάσιμα αναμενόταν η απάντηση του Λοίζου Τζιωνή μετά την πρόθεσή του να αλλάξει απάντηση στις κατηγορίες που τον βαρύνουν (από μη παραδοχή σε παραδοχή) ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας με σκυμμένο το κεφάλι ζήτησε χρόνο και ισχυρίστηκε: «Βλέπω παγίδα».

Σε ερώτημα που του υποβλήθηκε ώστε να αιτιολογήσει το αίτημα του για αναβολή ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε ότι θέλει να μελετήσει με τον πελάτη του την πρόταση που του έγινε από την Κατηγορούσα Αρχή.

H επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE