ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΑ: Παραπέμπεται σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο- Είπε άλλο ένα 'ΟΧΙ'

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΑ: Παραπέμπεται σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο- Είπε άλλο ένα 'ΟΧΙ'

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 21/6 ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς Νίκος Μεταξάς.

Της Γεωργίας Παππούτα

Yπό την συνοδεία μελών του αντιτρομοκρατικού ουλαμού και χωρίς Δικηγόρο για άλλη μια φορά ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνιας άκουσε την έδρα να τον παραπέμπει σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για τις 7 δολοφονίες που διέπραξε.

Η πρώτη δικάσιμος ορίστηκε για τις 24 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί και μέχρι τότε ο Μεταξάς θα παραμείνει υπό κράτηση αφού δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας απαντώντας και πάλι μονολεκτικά ΄οχι'

Τα θύματα του να θυμίσουμε είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE