ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Σε δίκη αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά της Κύπρου

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Σε δίκη αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά της Κύπρου

Σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αναμένεται να παραπεμφθεί το πρωί της Παρασκευής (21/06), ο Νίκος Μεταξάς.

Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για να καταχωρισθεί η υπόθεση εναντίον του, μετά από οκτώ διατάγματα προσωποκράτησης του.

Ο Μεταξάς βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης (πεντε γυναικών και δύο παιδιών), ενώ εναντίον του εκκρεμεί και υπόθεση βιασμού γυναίκας, την οποία ο ίδιος δεν παραδέχεται.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου, κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, αφού η μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί από Δικαστήριο της Κύπρου ήταν πέντε φορές ισόβια, για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE