ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Σε δίκη αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά της Κύπρου

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Σε δίκη αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά της Κύπρου

Σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αναμένεται να παραπεμφθεί το πρωί της Παρασκευής (21/06), ο Νίκος Μεταξάς.

Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για να καταχωρισθεί η υπόθεση εναντίον του, μετά από οκτώ διατάγματα προσωποκράτησης του.

Ο Μεταξάς βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης (πεντε γυναικών και δύο παιδιών), ενώ εναντίον του εκκρεμεί και υπόθεση βιασμού γυναίκας, την οποία ο ίδιος δεν παραδέχεται.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου, κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, αφού η μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί από Δικαστήριο της Κύπρου ήταν πέντε φορές ισόβια, για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE