ΚΥΠΡΟΣ: Μαθητές δημοτικού κλείδωσαν δάσκαλους στην αίθουσα και τους έβριζαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαθητές δημοτικού κλείδωσαν δάσκαλους στην αίθουσα και τους έβριζαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παιδιά δημοτικού έκλεισαν τους δάσκαλους τους σε αίθουσα και έκαναν το σχολείο «γυαλιά – καρδιά».

Γης Μαδιάμ, έκαναν το σχολείο μαθητές δημοτικού, οι οποίοι με το πέρας του σχολικού έτους, την Τετάρτη 19/06, έβγαλαν τον «βάνδαλο» από μέσα τους.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, μαθητές σε δημοτικό σχολείο, «ζωγράφισαν» με σαπούνια, χαρτιά υγείας και χώματα από γλάστρες.

Όπως αναφέρει ο κύριος Χαραλάμπους, το όλο περιστατικό έλαβε χώρα με τη λήξη των μαθημάτων, ενώ δυο εκπαιδευτικοί, που παρέμειναν στον χώρο για καταμέτρηση των υλικών του σχολείου, κλειδώθηκαν στην αίθουσα από μικρή ομάδα μαθητών.

Οι μαθητές όχι μόνο κλείδωσαν τους καθηγητές τους εκεί, αλλά και τους έβριζαν λέγοντάς τους «διάφορες απαράδεκτες εκφράσεις σε βάρος τους» όπως αναφέρει ο κύριος Χαραλάμπους.

Την ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΔ, συνοδεύουν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές, που παρουσιάζουν το χάος που άφησαν οι ανήλικοι πίσω τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE