ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» ο Στέλιος Κυπριανού- «Αγαπούσε όλη η πόλη» τον Κύπριο επιχειρηματία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» ο Στέλιος Κυπριανού- «Αγαπούσε όλη η πόλη» τον Κύπριο επιχειρηματία

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 42 ετών ο Στέλιος Κυπριανού. Ο εκλιπών ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός από πλήθος Λεμεσιανών με τον θάνατό του να βυθίζει στο πένθος την πόλη.

Ο Στέλιος την τελευταία βδομάδα νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο ενώ κρίθηκε κλινικά νεκρός μετά από ανεύρυσμα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η οικογένεια του αποφάσισε όπως δωρίσουν τα όργανά του.

Ο εκλιπών ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένη στα χείλη και έχαιρε εκτίμησης από τους συμπολίτες του. Φίλοι του τον περιγράφουν ως ένα καλοσυνάτο άντρα, που πάντα βοηθούσε τον συνάνθρωπό του.

Παλαιότερα διακρίθηκε ως πετοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας ενώ τα τελευταία χρόνια διαχειριζόταν τον πολυχώρο 'ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ' (+ ΕΡΓΕΙΟ) ενώ διατηρούσε και ταβερνάκι στην περιοχή της Σαριπόλου.

Η κηδεία του Στέλιου Κυπριανού, που αφήνει πίσω του και μια κόρη 15χρονη, θα τελεστεί το Σάββατο 22/6 στις 11:00 το πρωί από τον ιερό ναό Αποστόλου Αντρέα στο χωριό Αμίαντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE