OAY: Δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ τα δελτία υγείας

OAY: Δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ τα δελτία υγείας

Δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ δελτία υγείας ή και πιστοποιητικά που δεν αφορούν στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ενημερώνει τους παροχείς υπηρεσιών φροντίδας υγείας και τους δικαιούχους του ΓεΣΥ ότι οι υπηρεσίες από ιατρούς ή άλλους παροχείς που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ που αφορούν στην έκδοση δελτίων υγείας ή και πιστοποιητικών που δεν αφορούν στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας η οποία προκύπτει λόγω ιατρικής ανάγκης (π.χ. δελτία υγείας για αθλητές, επαγγελματικά δελτία υγείας, δελτία υγείας/πιστοποιητικά για σκοπούς σύναψης ασφαλιστικού συμβολαίου κ.ο.κ.) δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ.

Ως εκ τούτου, οι εν λόγω υπηρεσίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός του Συστήματος και ο παροχέας θα αποζημιώνεται για αυτές από το πρόσωπο που αιτείται το δελτίο/πιστοποιητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ, στο τηλέφωνο 17000 (η κλήση είναι δωρεάν) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE