Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο
Σαφές κυπριακό αποτύπωμα φέρει το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.
Νέος πρόεδρος είναι ο Μάριος Μακρίδης…
Τα μέλη που έχουν εκλεγεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο είναι οι Μάριος Μακρίδης, Ανδρέας Αριστοτέλους, Γιώργος Επαμεινώνδας, Μάριος Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Παναγή, Γιάννος Πουλλής, Μιχάλης Συλβέστρος, Πανίκος Χαραλάμπους, Μαρίνος Χριστοδούλου, Χαράλαμπος Χριστοφή, Χριστάκης Χριστοφή και Σάββας Παύλου.
Επιλαχών μέλος ο Αλμπέρτο Κασσερά.
Δεν εκλέγηκε ο Στέλιος Στυλιανού.
Πλέον, από εδώ και πέρα, το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του Άρη θα έχει επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή, Βαγγέλη Τσαγγαρίδη, για να διαφανεί κατά το πόσο θα ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος εταιρεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε από τη σημερινή συνέλευση ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Δημοσθένους, ενώ ήταν κανονικά παρών ο πρώην πρόεδρος (είχε ενδιαφερθεί για να εμπλακεί εκ νέου με τα διοικητικά, Κυριάκος Χ» Κυριάκος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις