Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης Θεσσαλονίκης – Οι απόντες και οι παρόντες παίκτες

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης Θεσσαλονίκης – Οι απόντες και οι παρόντες παίκτες

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη! Με πίστη και αποφασιστικότητα για μια χρονιά σπουδαίων επιτυχιών!

Το ραντεβού τους είχε δοθεί για το απόγευμα στις 18:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε μία προπόνηση “κλειστή” για τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Ο Σάββας Παντελίδης κράτησε για περίπου μια ώρα τους παίκτες στα αποδυτήρια, πριν βγουν για τα πρώτα… χιλιόμετρα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Οι απουσίες είναι αρκετές καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς (Σιώπης, Μπάσα, Κόρχουτ), ενώ αρκετοί έχουν πάρει λίγα επιπλέον 24ωρα άδειας (π.χ. Λάρσον, Ντουάρτε). Παρόντες είναι οι Σόουζα, Τόνσο, Μαρτίνες, Βέλεθ, Ματίγια, Κουέστα, Τζανακάκης, Δεζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Ντιγκινί καθώς και έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νέων.

Τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί από την ΠΑΕ αν θα γίνει ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πηγή: www.pressaris.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE