Αυτά διευκρινίζει η Τράπεζα Κύπρου για την λίστα των Βουλευτών

Αυτά διευκρινίζει η Τράπεζα Κύπρου για την λίστα των Βουλευτών

Σε ανακοίνωση της η Τράπεζα Κύπρου διευκρινίζει ότι η λίστα με τα δάνεια πολιτικών προσώπων ολοκληρώθηκε με βάση τα υπόλοιπα των λογαριασμών ως είχαν στις 31/1/2015, όπως φαίνεται και στην ημερομηνία που φέρει.

Διευκρινίζει, επίσης, ότι η Κεντρική Τράπεζα ζήτησε το έγγραφο στις 2 Μαρτίου 2015, μετά από δημοσίευμα σε εφημερίδα και δεν είχε ζητήσει την εκ των προτέρων προετοιμασία της συγκεκριμένης λίστας, ή άλλης λίστας που να αφορά πολιτικά πρόσωπα.

Στο μεταξύ η λίστα έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο τα ποσά καθώς και τα ονόματα που αναφέρονται σε αυτή, αλλά και ο λόγος ύπαρξής της, αμφισβητούνται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE