Με ποιον ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Ρομπέρζ…

Με ποιον ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Ρομπέρζ…

Από τις δηλώσεις που έκανε σε άλλες… ιστοσελίδες ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, κρατάμε τη διάψευση του, ότι είχε οποιοδήποτε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναφέρθηκε σε παρεξήγηση που είχε με μέλος του τεχνικού επιτελείου.  Ξεκαθάρισε επίσης, ότι ποτέ δεν ζήτησε να… απομακρυνθεί από την ομάδα, ο άνθρωπος με τον οποίο παρεξηγήθηκε.

Επειδή γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι λανθασμένη η πληροφόρηση ότι τσακώθηκε με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Ο Ρομπέρζ είχε μια παρεξήγηση με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωακείμ Ιωακείμ. Το επεισόδιο είχε γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, παραμένει κανονικά στην ομάδα συνεργατών του Σωφρόνη Αυγουστή στην καινούργια σεζόν.

Παράλληλα, έχει… ανέβει από τα φυτώρια του σωματείου στην επαγγελματική ομάδα, ο γυμναστής Νικόλας Χριστοφόρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE