Με ποιον ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Ρομπέρζ…

Με ποιον ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Ρομπέρζ…

Από τις δηλώσεις που έκανε σε άλλες… ιστοσελίδες ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, κρατάμε τη διάψευση του, ότι είχε οποιοδήποτε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναφέρθηκε σε παρεξήγηση που είχε με μέλος του τεχνικού επιτελείου.  Ξεκαθάρισε επίσης, ότι ποτέ δεν ζήτησε να… απομακρυνθεί από την ομάδα, ο άνθρωπος με τον οποίο παρεξηγήθηκε.

Επειδή γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι λανθασμένη η πληροφόρηση ότι τσακώθηκε με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Ο Ρομπέρζ είχε μια παρεξήγηση με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωακείμ Ιωακείμ. Το επεισόδιο είχε γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, παραμένει κανονικά στην ομάδα συνεργατών του Σωφρόνη Αυγουστή στην καινούργια σεζόν.

Παράλληλα, έχει… ανέβει από τα φυτώρια του σωματείου στην επαγγελματική ομάδα, ο γυμναστής Νικόλας Χριστοφόρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE