ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 33χρονη για υπόθεση αρπαγής ανηλίκου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 33χρονη για υπόθεση αρπαγής ανηλίκου

Υπό κράτηση βρίσκεται 33χρονη κάτοικος Λεμεσού, η οποία συνελήφθη για υπόθεση αρπαγής ανηλίκου, που διαπράχθηκε χθες Τρίτη (18/6) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μαζί με την 33χρονη εντοπίστηκε και ο ανήλικος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο χώρο διαμονής του.

Η 33χρονη και ο 7χρονος εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 10.45μ.μ. χθες, σε διαμέρισμα στη Λεμεσό. Η 33χρονη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE