Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 11 Ιουλίου με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικό απολογισμό της εταιρείας.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ενημερώνει και προσκαλεί τους μετόχους της ότι την Πέμπτη 11/07/2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων Saint George.

Μεταξύ των θεμάτων θα είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός της εταιρείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE