Χαμός στο Χόλιγουντ - Κλάπηκε το αγάλμα της Μέρλιν Μονρό

Χαμός στο Χόλιγουντ -  Κλάπηκε το αγάλμα της Μέρλιν Μονρό

Ένα άγαλμα της Μέρλιν Μονρό με το διάσημο λευκό φόρεμά της, το οποίο σηκώνει ο αέρας, εξαφανίστηκε στο Χόλιγουντ και η Αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα, συλλέγοντας δακτυλικά αποτυπώματα και "χτενίζοντας" τον τόπο του εγκλήματος, με την ελπίδα να βρει ίχνη.

Το άγαλμα, που αποτυπώνει την κλασική σκηνή της ταινίας Επτά Χρόνια Φαγούρας (1955), δέσποζε στην κορυφή ενός μικρού περιπτέρου που βρίσκεται στην αρχή του διάσημου "Walk of Fame" του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τις αρχές, αυτόπτης μάρτυρας είδε έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στην κατασκευή τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα και να χρησιμοποιεί ένα πριόνι για να αρπάξει το άγαλμα της Μέρλιν.

Με τη βοήθεια πυροσβεστικής σκάλας, ειδικοί της Αστυνομίας ανέβηκαν στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE